Du er her: 
tirsdag30jun2020

Hilsen til alle sognebørnene fra den fungerende sognepræst

tirsdag30jun2020


Danmark - og store dele af verden - er lukket mere eller mindre ned. Den smitsomme Corona-virus har sendt os til tælling. Vi skal passe på hinanden ved at holde afstand til hinanden.

Gudstjenester er aflyst og kirkerne er lukkede. Kun de mest nødvendige kirkelige handlinger kan afholdes med så få deltagere som muligt. Det er myndighedernes og biskoppernes udmelding til os som folkekirke. Foreløbig her i marts måned. Om det fortsætter derefter ved vi ikke endnu. Tingene er vendt på hovedet, for normalt vil vi gerne have så mange mennesker i kirken som muligt, fordi vi i kirken har et godt budskab at dele med hinanden. Budskabet om Guds kærlighed og nåde og fred, og fortællingen om Jesus som Guds søn og verdens frelser. Men lige nu må vi ikke bruge kirkerne til at fortælle det. Det er bare en af de mange konsekvenser, som Corona-virussen har bragt med sig.

Men som præst er jeg stadig til rådighed for samtaler - jeg har god tid til en snak nu, hvor så meget er aflyst! Ring eller skriv - så kan vi tale sammen eller aftale et møde. Jeg træffes på 60 53 86 68 eller hsc@km.dk

De bedste hilsner fra Herluf Christensen, fungerende sognepræst i Sahl-Gullev og Bjerringbro sogne