Mundbind i kirken

Fra den 29. oktober og foreløbigt frem til den 2. januar skal du bære mundbind eller visir, når du går i kirke.

Reglerne betyder, at alle personer over 12 år (som ikke af sundhedsmæssige årsager er undtaget) skal bære mundbind eller visir, når de går ind i kirken, når de bevæger sig rundt i kirken (fx ved nadver, dåb, udbæring af kiste o.l.), og når de forlader kirken igen. Man skal altså ikke bære mundbind, når man sidder ned eller kortvarigt står op.

Kirkens præst og medarbejdere skal bære mundbind eller visir, når de ankommer til kirken, og når de forlader den igen. Det er frivilligt, om præst og medarbejdere derudover ønsker at anvende mundbind eller visir i løbet af gudstjenesten eller den kirkelige handling.

Dette gælder alle gudstjenester, kirkelige handlinger, koncerter og arrangementer i Sahl og Gullev Kirker. Det samme gælder også møder og arrangementer i konfirmandstuen, hvor der er offentlig adgang.

Tag mundbindet eller visiret på, inden du går ind i kirken eller konfirmandstuen. Skulle du have glemt mundbind eller visir, kan du ved henvendelse til en af kirkens medarbejdere få et mundbind udleveret, inden du går ind.

Læs eventuelt mere her  

Kravet gælder foreløbigt fra den 29. oktober og frem til den 2. januar.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til sognepræst Anna Rask Lauridsen på tlf. 6053 8668 eller arl@km.dk

Tilmelding til julens gudstjenester

Juleaften er den dag, hvor allerflest danskere går i kirke. Men i år skal vi holde afstand, og vi kan derfor ikke fylde kirkerne, som vi plejer, for der er en deltagerbegrænsning på 45 personer for Sahl Kirke og 37 personer for Gullev Kirke.

Derfor har vi lagt ekstra gudstjenester i juledagene, og det er nødvendigt at tilmelde sig, så ingen går forgæves. Der er tilmelding til gudstjenesterne den 23., 24. og 31. december. Tilmelding til præsten på arl@km.dk / 6053 8668.