Konfirmation i Sahl og Gullev Kirker

Som døbt får du lov til selv at tage stilling til din dåb, når du er på vej mod at blive voksen.

Ved konfirmation bekræfter Gud sit ja til dig og siger, at han holder sit løfte fra dåben om at være med dig. Som konfirmand gentager du dåbens ja med dit ja til den kristne tro og modtager Guds velsignelse. 

Konfirmationsforberedelsen - at gå til præst

For at blive konfirmeret skal du først gå til konfirmationsforberedelse eller gå til præst, som mange kalder det. Her lærer du om kristendom og taler med præsten og dine kammerater om livets store spørgsmål.

Har Gud skabt verden på seks dage? Lavede Jesus virkelig vand om til vin og var hans mor jomfru? Kan Gud være god, når der sker så meget ondt? Hvad nu hvis jeg nogle gange er i tvivl?
Undervisningen giver ikke mange færdige svar. Den handler mere om at være sammen om vores spørgsmål til livet, hinanden og til Gud.

For at blive fortrolig med gudstjenesten skal konfirmanden som en del af konfirmationsforberedelsen deltage i et antal gudstjenester inden sin konfirmationsdag.

Læs mere

Læs mere om konfirmationen på folkekirken.dk.

Kommende datoer

I 2020 holdes der konfirmation søndag d. 3. maj.

Grundet den forestående skolesammenlægning i Bjerringbro af Bøgeskovskolen og Egeskovskolen er det desværre ikke muligt at fastlægge konfirmationsdatoerne flere år frem.

Konfirmationsdatoer for de kommende år vil blive offentliggjort her på siden, når de er lagt fast.